Το Σχολείο μας

1Α

Γιορτή Λήξης 2016-17

Α 0

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

«Όπως η γη, όσο γόνιμη κι αν είναι δεν μπορεί να κάμει τίποτα χωρίς καλλιέργεια,
έτσι και ο νους, χωρίς εκπαίδευση δεν μπορεί να δώσει καλό καρπό.»
(Πλούταρχος)

ΑΡΧΙΚΗ 1

Καλωσορίσατε στο διαδικτυακό τόπο του

8/θέσιου  Δημοτικού Σχολείου Λίμνης! 
Μέσα από τον ιστοχώρο μας μπορείτε να γνωρίσετε την κωμόπολή μας, να πάρετε πληροφορίες για το σχολείο μας, τους εκπαιδευτικούς του καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριές του μέσα από τις δραστηριότητες που πραγματοποίησαν.

ΑΡΧΙΚΗ 3

Επίσης μπορείτε να δείτε εκπαιδευτικά βίντεο, να μελετήσετε τις προτάσεις μας για διδασκαλία, να περιηγηθείτε σε εικονικά μουσεία, να παίξετε παιχνίδια και να ανακτήσετε χρήσιμο υλικό

Εκτύπωση

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018 - 2019

on .

 

 

back to school 2018

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 09:00.  Μετά το πέρας του Αγιασμού, στην αίθουσα του Ολοήμερου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των γονέων των οποίων τα παιδιά θα φοιτήσουν στο Ολοήμερο τμήμα.  

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό

Εκτύπωση

Κοπή Πίτας Δημοτικού Σχολείου Λίμνης 2018

on .

Προσπαθώντας να σπάσουν το Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λίμνης ανεβαίνει τα σκαλοπάτια για να την προσφέρει σε δασκάλους και μαθητές.

 

DSCN0756

Εκτύπωση

Οικολογικά Σχολεία - Πρόγραμμα "Ενέργεια"

on .

Ενδεικτική δραστηριότητα του μαθητών του Σχολείου μας στο πλαίσιο της δράσης "Οικολογικά Σχολεία" με θέμα την Ενέργεια (Ανακυκλώνω λαμπτήρες - στολίζω το δέντρο των Χριστουγέννων.

 

 

DSCN0718

 

DSCN0725

Εκτύπωση

Αγιασμός σχολικού έτους 2017-2018

on .

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 8/θ Δ.Σ. Λίμνης, σας προσκαλούμε στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018, που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:00

back-to-school-first-day

 

Εκτύπωση

Γιορτή λήξης 2016-17

on .

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 2016-17

  Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, στις 08:00 μ.μ. στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε η "Γιορτή Λήξης" για το σχολικό έτος 2016 - 2017.

Εκτύπωση

"Τα ξύλινα μολύβια"

on .

   ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΜΟΛΥΒΙΑ

   Καταφέραμε τελικά, μετά από προσπάθειες ενός ολόκληρου χρόνου, να φτιάξουμε και να τοποθετήσουμε τα ξύλινα διακοσμητικά τετράδια, μολύβια, χάρακα και γόμα σε έναν από τους εξωτερικούς τοίχους του κλειστού γυμναστηρίου μας. Έτσι η αυλή μας ομόρφυνε ακόμα περισσότερο!!!

Εκτύπωση

Η γιορτή του πατέρα - Γ΄Τάξη

on .

Η γιορτή του πατέρα 1 Η γιορτή του πατέρα 10

   Η γιορτή της μητέρας είναι γνωστή σε όλους. Γνωρίζετε όμως αν υπάρχει γιορτή του πατέρα; Και βέβαια υπάρχει αλλά γιορτάζεται αφού έχουν κλείσει τα σχολεία και έτσι δεν είναι και πολύ γνωστή.

Εκτύπωση

Εκπαιδευτική Εκδρομή στους Δελφούς

on .

   Την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 οι Α΄, Β΄, Δ΄& Ε΄ τάξεις του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο των Δελφών.

ΔΕΛΦΟΙ 1

Εκτύπωση

Εφημερίδα Ιουνίου - Γ΄ Τάξη

on .

Εφημερίδα Ιουνίου 1 Εφημερίδα Ιουνίου 4

   Το τελευταίο τεύχος της εφημερίδας μας είναι ήδη έτοιμο και το μοιράσαμε στα παιδιά. Η χρονιά τελειώνει?Του χρόνου δεν θα είμαστε πια Τριτάκια, θα έχουμε μεγαλώσει και θα είμαστε Τεταρτάκια!!!

Εκτύπωση

Εκπαιδευτική Εκδρομή στην Βουλή

on .

       Α00-ΒΟΥΛΗ

   Την Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 οι Ε΄ & ΣΤ΄ τάξεις του σχολείου μας, μαζί με τους μαθητές του 1/Θέσιου Δημοτικού Σχολείου Σκεπαστής πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων στην Αθήνα.

Εκτύπωση

Επίσκεψη των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Μαντουδίου-Λίμνης!

on .

   1 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

   Σήμερα 24-5-2017 είχαμε τη χαρά και την τιμή  να δεχτούμε επίσκεψη των Πυροσβεστικών Κλιμακίων της Λίμνης και του Μαντουδίου.

Εκτύπωση

Παγκόσμιος Εθελοντικός Καθαρισμός των Ακτών 2017

on .

00.Παγκ Εθελ Καθ Ακτών 2017

   Το Σχολείο μας, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Λουτρών Αιδηψού, για τέταρτη συνεχή χρονιά συμμετείχε στην Παγκόσμια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού των ακτών που διοργανώνει η HELMEPA και είναι η πιο δημοφιλής δραστηριότητα του περιβαλλοντικού εκπαιδευτικού προγράμματος «Παιδική HELMEPA»

Εκτύπωση

Επίσκεψη καρδιολόγου στο σχολείο

on .

   1-Επίσκεψη καρδιολόγου

   Η επίσκεψη του καρδιολόγου Νίκου Χρυσομάλλη είχε ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.

Εκτύπωση

Επίσκεψη του 2ου Δημ. Σχολείου Ιστιαίας

on .

 0-Επίσκεψη του 2ου Δημ.Σχολείου Ιστιαίας

   Την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 δεχτήκαμε στο σχολείο μας επίσκεψη από τους μαθητές των  Δ΄ &  ΣΤ΄ τάξεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας.

Εκτύπωση

Βιβλιομανία

on .

   00-Βιβλιομανία

   Ακολούθησε ο "Πίνακας" με τίτλο «Βιβλιομανία», δείτε τις φωτογραφίες!!!

Εκτύπωση

Το δέντρο της γνώσης

on .

00-Το δέντρο της γνώσης

   Συνεχίσαμε το Διεθνές Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Οικολογικά Σχολεία» με το «δέντρο της γνώσης». Οι εικόνες τα λένε όλα!!!

Εκτύπωση

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Προσέχω ? Μαθαίνω ? Νοιάζομαι» 2017

on .

0-Προσέχω-Μαθαίνω-Νοιάζομαι

    Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών με σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής και τη μείωση των ατυχημάτων και των πνιγμών στη θάλασσα, ανέλαβε  την πρωτοβουλία και εκπόνησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού, το οποίο φέρει τον τίτλο «ΠΡΟΣΕΧΩ-ΜΑΘΑΙΝΩ-ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ».

Εκτύπωση

Δωράκι για τη μαμά!!! - Γ΄ Τάξη

on .

Δωράκι για τη μαμά 9

   Η προσφορά της μητέρας είναι τόσο μεγάλη που μία καρτούλα είναι λίγη. Φτιάξαμε μία ακόμη  με τη φωτογραφία μας, την οποία διαμορφώσαμε να στέλνουμε καρδούλες στην μαμά μας. Μέσα γράψαμε τους λόγους που είναι τόσο σημαντική για μας.

Εκτύπωση

Κάρτα για τη μαμά - Γ΄ Τάξη

on .

Κάρτα για τη μαμά 5 Κάρτα για τη μαμά 6

   Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μάη γιορτάζεται η γιορτή της μητέρας, ως ένδειξη τιμής για όλα αυτά που προσφέρουν οι μητέρες. Με μεγάλη αγάπη φτιάξαμε καρτούλες και γράψαμε τις ευχές μας για τις μανούλες.