Το Σχολείο μας

Γιορτή Λήξης 2016-17

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

«Όπως η γη, όσο γόνιμη κι αν είναι δεν μπορεί να κάμει τίποτα χωρίς καλλιέργεια,
έτσι και ο νους, χωρίς εκπαίδευση δεν μπορεί να δώσει καλό καρπό.»
(Πλούταρχος)

ΑΡΧΙΚΗ 1

Καλωσορίσατε στο διαδικτυακό τόπο του

8/θέσιου  Δημοτικού Σχολείου Λίμνης! 
Μέσα από τον ιστοχώρο μας μπορείτε να γνωρίσετε την κωμόπολή μας, να πάρετε πληροφορίες για το σχολείο μας, τους εκπαιδευτικούς του καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριές του μέσα από τις δραστηριότητες που πραγματοποίησαν.

ΑΡΧΙΚΗ 3

Επίσης μπορείτε να δείτε εκπαιδευτικά βίντεο, να μελετήσετε τις προτάσεις μας για διδασκαλία, να περιηγηθείτε σε εικονικά μουσεία, να παίξετε παιχνίδια και να ανακτήσετε χρήσιμο υλικό

Εκτύπωση

Κοπή Πίτας Δημοτικού Σχολείου Λίμνης 2018

on .

Προσπαθώντας να σπάσουν το Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λίμνης ανεβαίνει τα σκαλοπάτια για να την προσφέρει σε δασκάλους και μαθητές.

 

DSCN0756

Εκτύπωση

Οικολογικά Σχολεία - Πρόγραμμα "Ενέργεια"

on .

Ενδεικτική δραστηριότητα του μαθητών του Σχολείου μας στο πλαίσιο της δράσης "Οικολογικά Σχολεία" με θέμα την Ενέργεια (Ανακυκλώνω λαμπτήρες - στολίζω το δέντρο των Χριστουγέννων.

 

 

DSCN0718

 

DSCN0725

Εκτύπωση

Αγιασμός σχολικού έτους 2017-2018

on .

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 8/θ Δ.Σ. Λίμνης, σας προσκαλούμε στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018, που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:00

back-to-school-first-day