Το Σχολείο μας

Γιορτή Λήξης 2016-17

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

«Όπως η γη, όσο γόνιμη κι αν είναι δεν μπορεί να κάμει τίποτα χωρίς καλλιέργεια,
έτσι και ο νους, χωρίς εκπαίδευση δεν μπορεί να δώσει καλό καρπό.»
(Πλούταρχος)

ΑΡΧΙΚΗ 1

Καλωσορίσατε στο διαδικτυακό τόπο του

8/θέσιου  Δημοτικού Σχολείου Λίμνης! 
Μέσα από τον ιστοχώρο μας μπορείτε να γνωρίσετε την κωμόπολή μας, να πάρετε πληροφορίες για το σχολείο μας, τους εκπαιδευτικούς του καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριές του μέσα από τις δραστηριότητες που πραγματοποίησαν.

ΑΡΧΙΚΗ 3

Επίσης μπορείτε να δείτε εκπαιδευτικά βίντεο, να μελετήσετε τις προτάσεις μας για διδασκαλία, να περιηγηθείτε σε εικονικά μουσεία, να παίξετε παιχνίδια και να ανακτήσετε χρήσιμο υλικό

Εκτύπωση

Γιορτή λήξης 2016-17

on .

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 2016-17

  Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, στις 08:00 μ.μ. στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε η "Γιορτή Λήξης" για το σχολικό έτος 2016 - 2017.

Εκτύπωση

"Τα ξύλινα μολύβια"

on .

   ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΜΟΛΥΒΙΑ

   Καταφέραμε τελικά, μετά από προσπάθειες ενός ολόκληρου χρόνου, να φτιάξουμε και να τοποθετήσουμε τα ξύλινα διακοσμητικά τετράδια, μολύβια, χάρακα και γόμα σε έναν από τους εξωτερικούς τοίχους του κλειστού γυμναστηρίου μας. Έτσι η αυλή μας ομόρφυνε ακόμα περισσότερο!!!

Εκτύπωση

Η γιορτή του πατέρα - Γ΄Τάξη

on .

Η γιορτή του πατέρα 1 Η γιορτή του πατέρα 10

   Η γιορτή της μητέρας είναι γνωστή σε όλους. Γνωρίζετε όμως αν υπάρχει γιορτή του πατέρα; Και βέβαια υπάρχει αλλά γιορτάζεται αφού έχουν κλείσει τα σχολεία και έτσι δεν είναι και πολύ γνωστή.

Εκτύπωση

Εκπαιδευτική Εκδρομή στους Δελφούς

on .

   Την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 οι Α΄, Β΄, Δ΄& Ε΄ τάξεις του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο των Δελφών.

ΔΕΛΦΟΙ 1

Εκτύπωση

Εφημερίδα Ιουνίου - Γ΄ Τάξη

on .

Εφημερίδα Ιουνίου 1 Εφημερίδα Ιουνίου 4

   Το τελευταίο τεύχος της εφημερίδας μας είναι ήδη έτοιμο και το μοιράσαμε στα παιδιά. Η χρονιά τελειώνει…Του χρόνου δεν θα είμαστε πια Τριτάκια, θα έχουμε μεγαλώσει και θα είμαστε Τεταρτάκια!!!

Εκτύπωση

Εκπαιδευτική Εκδρομή στην Βουλή

on .

       Α00-ΒΟΥΛΗ

   Την Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 οι Ε΄ & ΣΤ΄ τάξεις του σχολείου μας, μαζί με τους μαθητές του 1/Θέσιου Δημοτικού Σχολείου Σκεπαστής πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων στην Αθήνα.

Εκτύπωση

Επίσκεψη των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Μαντουδίου-Λίμνης!

on .

   1 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

   Σήμερα 24-5-2017 είχαμε τη χαρά και την τιμή  να δεχτούμε επίσκεψη των Πυροσβεστικών Κλιμακίων της Λίμνης και του Μαντουδίου.

Εκτύπωση

Παγκόσμιος Εθελοντικός Καθαρισμός των Ακτών 2017

on .

00.Παγκ Εθελ Καθ Ακτών 2017

   Το Σχολείο μας, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Λουτρών Αιδηψού, για τέταρτη συνεχή χρονιά συμμετείχε στην Παγκόσμια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού των ακτών που διοργανώνει η HELMEPA και είναι η πιο δημοφιλής δραστηριότητα του περιβαλλοντικού εκπαιδευτικού προγράμματος «Παιδική HELMEPA»

Εκτύπωση

Επίσκεψη καρδιολόγου στο σχολείο

on .

   1-Επίσκεψη καρδιολόγου

   Η επίσκεψη του καρδιολόγου Νίκου Χρυσομάλλη είχε ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.