Το Σχολείο μας

1Α

Γιορτή Λήξης 2016-17

Α 0
Εκτύπωση

Οι Παραλίες της Λίμνης

on .

   Λίγο μετά τη γραφική, πανέμορφη Λίμνη, υπάρχει πλαζ. Είναι αρκετά μεγάλη σε μήκος με βότσαλο και πέτρες τόσο στην ακτή όσο και στο βυθό. Δε μπορεί να θεωρηθεί οργανωμένη πλαζ, είναι όμως δίπλα στη Λίμνη από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε ότι χρειάζεστε.

Παραλία Λίμνης 1   Παραλία Λίμνης 2   Παραλία Λίμνης 3   Παραλία Λίμνης 4

 

Παραλία Κοχύλι (Σπιάδα)

  Η παραλία Kοχύλι είναι μια πολύ όμορφη παραλία στον οικισμό Σηπιά λίγο πριν την παραλία Χρόνια . Στην ακτή υπάρχει ψιλό βότσαλο και στο βυθό ψιλό βότσαλο και άμμος.

  Στην παραλία υπάρχουν 2-3 beach bar και τους καλοκαιρινούς μήνες η παραλία κατακλύζεταιαπό κόσμο. Ωστόσο αν δεν επιθυμείτε να καθίσετε σε κάποιο από τα beach bars μπορείτε να πάτε στα αριστερό τμήμα της παραλίας.

 koxuli1    koxuli2    koxuli3 0    koxuli4

  Παραλία Μονής Γαλατάκη

   Η παραλία της Μονής Γαλατάκη βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Καντήλι κάτω από την Μονή Γαλατάκη. Εκτείνεται σε μήκος περίπου 2 km και αποτελείται κυρίως από πέτρες και στην παραλία αλλά και στο βυθό. Για να φτάσετε θα ακολουθήσετε τον παραλιακό δρόμο νότια της Λίμνης και μετά από περίπου 10-15 λεπτά θα φτάσετε στην παραλία. (10km περίπου).

  Τα τελευταία χρόνια γενικά είναι προορισμός που προτιμάται για ελεύθερο κάμπινγκ αλλά πλέον έχει περιοριστεί αρκετά λόγω της κατάχρησης που παρατηρείται απο κάποιους που αφήνουν τις σκηνές τους όλο το καλοκαίρι, αλλά όπως είναι γνωστό το ελεύθερο κάμπινγκ στην Ελλάδα είναι παράνομο.

 Παραλία Μονής Γαλατάκη 1  Παραλία Μονής Γαλατάκη 2  Παραλία Μονής Γαλατάκη 3  Παραλία Μονής Γαλατάκη 4

ΠΗΓΗ: Evia Guide