Το Σχολείο μας

1Α

Γιορτή Λήξης 2016-17

Α 0

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

«Όπως η γη, όσο γόνιμη κι αν είναι δεν μπορεί να κάμει τίποτα χωρίς καλλιέργεια,
έτσι και ο νους, χωρίς εκπαίδευση δεν μπορεί να δώσει καλό καρπό.»
(Πλούταρχος)

ΑΡΧΙΚΗ 1

Καλωσορίσατε στο διαδικτυακό τόπο του

8/θέσιου  Δημοτικού Σχολείου Λίμνης! 
Μέσα από τον ιστοχώρο μας μπορείτε να γνωρίσετε την κωμόπολή μας, να πάρετε πληροφορίες για το σχολείο μας, τους εκπαιδευτικούς του καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριές του μέσα από τις δραστηριότητες που πραγματοποίησαν.

ΑΡΧΙΚΗ 3

Επίσης μπορείτε να δείτε εκπαιδευτικά βίντεο, να μελετήσετε τις προτάσεις μας για διδασκαλία, να περιηγηθείτε σε εικονικά μουσεία, να παίξετε παιχνίδια και να ανακτήσετε χρήσιμο υλικό

Εκτύπωση

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018 - 2019

on .

 

 

back to school 2018

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 09:00.  Μετά το πέρας του Αγιασμού, στην αίθουσα του Ολοήμερου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των γονέων των οποίων τα παιδιά θα φοιτήσουν στο Ολοήμερο τμήμα.  

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό

Εκτύπωση

Κοπή Πίτας Δημοτικού Σχολείου Λίμνης 2018

on .

Προσπαθώντας να σπάσουν το Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λίμνης ανεβαίνει τα σκαλοπάτια για να την προσφέρει σε δασκάλους και μαθητές.

 

DSCN0756

Εκτύπωση

Οικολογικά Σχολεία - Πρόγραμμα "Ενέργεια"

on .

Ενδεικτική δραστηριότητα του μαθητών του Σχολείου μας στο πλαίσιο της δράσης "Οικολογικά Σχολεία" με θέμα την Ενέργεια (Ανακυκλώνω λαμπτήρες - στολίζω το δέντρο των Χριστουγέννων.

 

 

DSCN0718

 

DSCN0725